De mica en mica...

De mica en mica...
Xerrades-Tallers-Espais familiars-Orientació per educadors ,educadores i persones vinculades amb l'àmbit de la infància i l'adolescència.

lunes, 21 de marzo de 2011

Temps de parlar...

Dijous, 10 de març de 2011
Nou parelles s'apunten a l'onzena temporada del voluntariat lingüístic salouenc
L'onzena temporada del Voluntariat per la llengua a Salou va arrencar el 2 de març a la tarda, amb la presentació de les nou parelles que s'hi han apuntat, que va tenir lloc a la nova seu del Servei Local de Català (c. Pau Casals, 14).

Algunes de les parelles lingüístiques salouenques
La presentació es va fer el 2 de març a la nova seu del Servei de Català de Salou
Les parelles, formades per aprenents porcedents principalment d'Espanya i algun de l'Argentina, van rebre el full de "Temes per parlar", les publicacions Jocs de paraules i passatemps 2, la revista de passatemps Oci, núm. 115, i el llibret Viatgem pel món, de Josep M. Espinàs i Giovanni Castro. També se'ls va prop
orcionar els carnets del voluntariat lingüístic, que els permeten visitar de franc els recintes del Museu d'Història de Tarragona.
CNL de Tarragona
http://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/noticies.html?ID=4793
Saps per què es diu Queta?
Aquest nom es va escollir a través del concurs que s'ha fet dins el programa de TV3 "El Club", en el qual van participar els telespectadors a través d'enviaments de missatges SMS. Queta ve del diminutiu de "boqueta".

No hay comentarios:

Publicar un comentario