De mica en mica...

De mica en mica...
Xerrades-Tallers-Espais familiars-Orientació per educadors ,educadores i persones vinculades amb l'àmbit de la infància i l'adolescència.

lunes, 8 de noviembre de 2010

Temps d'infàncias i ...de pares i mares

2010
Objectiu del programa
"Créixer amb tu" ofereix recursos i dóna suport als pares i les mares per tal que la criança dels seus fills i filles sigui gratificant, harmoniosa i de qualitat. D'altra banda, les xerrades i el taller que componen el programa són un espai de trobada i reflexió entre les famílies on comparteixen aspectes rellevants del desenvolupament dels seus fills i filles
La formació va adreçada a les mares i pares de 0 a 3 anys, així com a altres persones de la família implicades en la criança dels nens i nenes.
Continguts
El cicle consta de cinc xerrades i un taller, totalment gratuïts i d'una durada aproximada de dues hores. Les sessions, impartides per una persona professional formada especialment per dur a terme el programa, se centren en aspectes rellevants del desenvolupament físic, social i psicològic dels infants i les implicacions familiars.
Les xerrades són independents unes de les altres i per tant, es pot assistir al cicle complet o a una en concret.
L'any 2010 les xerrades i taller són les següents:
  • Una personeta més a la família
  • Interacció i comunicació en els tres primers anys de vida dels nostres fills i filles
  • La importància del joc
  • Una alimentació sana per als nostres fills i filles. Consells pràctics
  • Rutines, hàbits i normes
  • Taller de massatge infantil (de 0 a 12 mesos)
Podeu consultar totes les dades i descarragar-vos els materials al següent link del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.                          Els dubtes i les preguntes...             
    
Les preguntes i els dubtes...
 .

No hay comentarios:

Publicar un comentario