De mica en mica...

De mica en mica...
Xerrades-Tallers-Espais familiars-Orientació per educadors ,educadores i persones vinculades amb l'àmbit de la infància i l'adolescència.

domingo, 28 de marzo de 2010

Temps de jugar...

----


En una societat on està valorat per sobre de tot produir, els espais lúdics cobren importància ja que les persones van perdent aquest impuls innat que és jugar.
Avui el joc com activitat ocupa un lloc molt important no només per als nens sinó també per als adults i tanmateix dins del camp pedagògic, psicològic i artístic
L'artista juga amb els materials, el científic juga amb les seves observacions, el filòsof juga amb les concepcions del món, el comerciant juga amb les idees per vendre més els seus productes,la ballarina amb la seva dansa i així cada persona que sent interès pel món que l'envolta juga d’ alguna manera amb les possibilitats que li brinda el seu àmbit.
Pot ser que quan ens trobem amb els nostres infants es tracti només d’habilitar un espai i un temps disponible en què es pot confiar i on jugar acompanyats( sigui perquè ho fem tots plegats, sigui perquè sostenim els espais de joc des de la nostra mirada)








.

No hay comentarios:

Publicar un comentario